GoPro Hero 4 Session action cam

Product Overzicht

Met een gewicht van slechts 74 gram is de GoPro Session action cam niet alleen 50% kleiner, maar ook 40% lichter dan de voorgaande Hero 4 modellen van GoPro. De Session biedt ondersteuning aan 1080p video met 60 frames per seconde en bij een resolutie van 1920 x 1440 pixels 30 frames per seconde.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 199,00
OF
  • http://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/gopro-hero-4-session-action-cam-adventure_1_.jpg
  • http://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/gopro-hero-4-session-action-cam-adventure.jpg
  • http://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/gopro-hero-4-session-action-cam-adventure_2_.jpg
  • http://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/gopro-hero-4-session-action-cam-adventure_3_.jpg
  • http://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/o/gopro-hero-4-session-action-cam-adventure_4_.jpg

Details

De grootse aanpassing is het ontwerp: de Session action cam is vierkant en kan hierdoor nog compacter worden bevestigd. Tevens is de body van de action cam zelf waterdicht gemaakt tot een diepte van 10 meter waarbij deze afdichting ook bescherming biedt tegen zand, stof en al het andere dat u graag buiten de camera wilt houden. 

Met het compacte ontwerp van de GoPro Session zit u natuurlijk niet te wachten op allerlei knopjes op de behuizing. Daarom is de action cam voorzien van een zeer gemakkelijk bedieningsmechanisme. Met slechts één druk op de knop activeert u de camera en begint deze met opnemen of wordt er gestart met het maken van timelapse-foto's. Wanneer u de knop weer indrukt wordt het opnemen gestopt en schakelt de Session weer uit. Dit betekent niet dat de compacte action cam weinig instelmogelijkheden heeft, de camera maakt daarvoor gebruik van externe middelen die ondertussen gemeengoed zijn geworden.

Dankzij wifi en bluetooth verbindt u de GoPro Session eenvoudig met een smartphone of tablet of de optioneel verkrijgbare Smart Remote van GoPro zelf. Met deze apparaten kunt u vervolgens de instelling aanpassen. Wijzig de beeldhoek van Medium beeldhoek naar de Ultra Wide stand, selecteer een gewenste video-resolutie en frame-snelheid, activeer de foto-optie en nog veel meer. De Smart Remote van GoPro heeft een bereik van maar liefst 60 meter.

Nieuw ontwerp, maar net zo makkelijk Het ontwerp mag dan wel een flinke make-over hebben gekregen, maar dat wil niet zeggen dat u voor de Session allemaal nieuwe accessoires zult moeten kopen. Het meegeleverde Standard Frame is voorzien van dezelfde aansluiting die u kent van voorgaande GoPro accessoires. Hierdoor kunt u gebruikmaken van alle accessoires die al beschikbaar zijn voor de GoPro action cams. De vorm van de camera is ook handig voor het filmen, u hoeft geen rekening te houden met de stand van de action cam. De Session kan namelijk uit zichzelf de beelden goed zetten wanneer u de camera op de zij of ondersteboven gebruikt.

Ook nieuw voor een GoPro action camera is de ingebouwde accu met een vermogen van 1030mAh. De accuduur is zo'n twee uur en kan weer van een verse lading stroom worden voorzien met de meegeleverde micro USB-kabel. Resolutie Voor een ultieme beeldbeleving kunt u gebruik maken van de SuperView stand om gebruik te maken van het volledige oppervlak van de beeldsensor. In deze stand neemt de Session op in een 4:3 beeldformaat dat wordt uitgerekt naar de breedte van het 16:9 frame. Hierdoor legt u nog meer van uzelf en uw omgeving vast in de opname. Voor het maken van slow motion beelden in HD kunt u de camera instellen op 720p voor 100 frames per seconde en op de SD WVGA stand met 120 frames per seconde.

De GoPro Session is niet alleen een videocamera en kan dan ook haarscherpe foto's maken in de fotostand. Maak foto's van 8 megepixel, timelapse-foto's met een interval van 0.5 tot en met 60 seconden en burst-foto's tot wel tien beelden per seconde. Zeer handig is ook de Looping optie, hiermee neemt de action cam continu videobeelden op die zichzelf zullen overschrijven totdat u de ontspanknop weer indruk. U kunt de camera dus laten lopen totdat u dat ene unieke moment te pakken hebt gekregen. Speciale opties De instelling voor Auto Low Light zal de frame rate aanpassen op basis van de lichtomstandigheden voor optimale prestaties in situaties met matige verlichting. Hierdoor kunt u wisselen tussen lichte en donkere omstandigheden zonder daarbij de instellingen aan te hoeven passen.

Protune stelt u staat om volledig gebruik te maken van de volledige potentie die deze action camera heeft. U krijgt dan minimaal gecomprimeerde video's geschikt voor professionele producties met uitgebreide handmatige instellingen voor uw video's. Laat uw creativiteit de vrije loop met aanpasbare instellingen voor het ISO-bereik en de scherpte. Protune is beschikbaar voor 1080p in 16:9 en 1440p of 960p op 60 of 50 fps in de 4:3 stand. HiLight Tag maakt het mogelijk om tijdens het opnemen belangrijke punten aan te geven zodat deze later tijdens het terugkijken, het bewerken of het delen met de GoPro App eenvoudig terug te vinden zijn.

Aanvullende Informatie

Gewicht 1
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.