Joby GorillaPod Mobile Rig Vlog Statief

Product Overzicht

De Joby GorillaPod Mobile Rig is het kleine broertje van de professionele GorillaPod Rig.


Een ideale grip en statief voor wie met zijn smartphone gaat filmen.

Zeer licht van gewicht, extreem veelzijdig en daarnaast oerdegelijk en betrouwbaar: een echt Joby GorillaPod! </span></p>
<p><span>Dankzij de dertig flexibele gewrichten van de GorillaPod kun je een smartphone stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen en op de buigzame en draaibare zijarmen bevestig je videolampen, Lume Cubes en/of microfoons.</span></p>

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 139,95
OF
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-31_2_.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-34_1_.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-312.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-315.jpg

Details

Multi-inzetbaar rigstatief voor vloggers

Dankzij de unieke constructie van de Joby GorillaPod Mobile Rig heb je een multi-inzetbaar rigstatief voor filmen met je smartphone. Een ideaal accessoire voor vloggers! De basis van de Mobile Rig bestaat uit de een kleine Joby GorillaPod ministatief met dertig flexibele, met rubber beklede kogels. Aan de bovenzijde is een Joby GripTight smartphone-klem aangebracht om je smartphone stabiel te kunnen monteren. Naast de GripTight zijn aan de bovenzijde twee extra armen met zes kleine kogels per stuk bevestigd met een standaard 1/4" statiefschroef. Op deze korte armen kun je accessoires bevestigen zoals Lume Cubes of microfoons dankzij de 1/4-inch statiefschroeven en de dubbele cold shoe. De top van de armen kan echter ook gewisseld worden voor een GoPro mount waardoor je naast je smartphone een GoPro Hero of GoPro accessoires kunt bevestigen. Alle onderdelen zijn los te halen, zodat je ook andere accessoires met een 1/4" statiefschroef aan de GorillaPod kunt bevestigen, zoals de Joby Locking Arm.

Multi-inzetbaar ministatiefje

De handige GorillaPod Mobile Rig is echt een multi-inzetbaar ministatief. Je kunt dit flexibele driepoot statiefje neerzetten op alle mogelijke oppervlakken, aan een fietsstuur hangen of zodanig verbuigen dat je een comfortabel handvat hebt om met je smartphone al lopend te filmen. Een miniatuur portable rig voor extra stabiliteit tijdens actieshots! Een perfecte oplossing voor vloggers en journalisten die uiterst lichtgewicht op stap willen maar wel een degelijke multimedia oplossing zoeken voor reportagewerk. De GorillaPod Mobile Rig weegt slechts 362 gram en is inclusief GripTight 33cm hoog. In de klauwen van de GripTight Pro passen smartphones met een breedte van 56 tot 91mm, zoals alle iPhones, de meeste Samsung Galaxy modellen en uiteraard allerlei Sony, Huwawei en HTC smartphones.

Hoge kwaliteit kunststof

Een Joby GorillaPod is opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie poten van het statief vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. De rubber voetjes zorgen voor een stabiele grip op een iedere ondergrond, of dat nou een rots is of een campingtafeltje. De duurzame rubber ringen rondom ieder gewricht geven grip als je de GorillaPod ergens omheen buigt, want uiteraard kun je een GorillaPod ook om een boomtak, en hek of om het stuur van je mountainbike buigen.

Aanvullende Informatie

Gewicht 1
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.