Joby GripTight Mount universele houder voor smartphones tot 99mm breed

Product Overzicht

De Joby GripTight Mount XL is een bijzonder accessoire voor wat grotere smartphones. De GripTight XL is een compacte, opvouwbare, universele houder voor smartphones die tussen de 69 en 99mm breed zijn, zoals de laatste versie van de Samsung Galaxy, Apple iPhone en vrijwel elke andere gangbare smartphone.


Je kunt de GripTight Mount XL gebruiken in combinatie met een Gorillapod of een ander statief om je een smartphone overal neer te zetten of aan te bevestigen. Daardoor zijn smartphonefuncties zoals fotograferen, navigeren en videobellen leuker en handiger om te gebruiken!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
OF
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-36_1.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-31_1__1.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-33_1.jpg
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/-/3/-32_1.jpg

Details

GripTight XL Smartphone houder Onhandig vasthouden en ongewenst trillen van je smartphone zijn verleden tijd, want dankzij de combinatie van de Joby GripTight XL en Gorillapod kan je smartphone stabiel gepositioneerd worden op een dashboard, een bureau, aan je fietsstuur of op welke ondergrond dan ook. De Joby GripTight Mount XL kan overweg met elke mobiele telefoon, van de iPhone 12 en de nieuwste Samsung Galaxy S20 tot Nokia Lumia modellen, maar ook met de HTC One en de Huawei Ascend. De GripTight XL smartphone houder is dankzij de universele 1/4-inch statiefschroefdraad gemakkelijk op een Gorillapod of willekeurig welk ander statief te schroeven. Daardoor kun je comfortabel gebruik maken van functies als Whatsapp, Facetime, Google Maps en Instagram maar ook staat je smartphone stabiel als je ermee wilt fotograferen of filmen. Rubber klauwen Je schroeft de GripTight Mount XL heel simpel op een statief en vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen. De verende, in lengte verstelbare GripTight XL 'grijpt' altijd perfect om je smartphone en houdt hem stevig op zijn plaats. En gebruik je de GripTight XL niet, dan kun je hem heel eenvoudig invouwen en meenemen. Hij weegt maar 20 gram en meet ingevouwen slechts 92mm, dus er is altijd plaats voor in een tas of jaszak. Of je hangt hem om je nek aan het handige lanyard-oog... Handige ministatieven Joby is bekend van de ontzettend handige Gorillapod ministatieven, die dankzij dertig flexibele, met rubber beklede en draaibare gewrichten in de pootjes overal aan bevestigd kunnen worden. Een Joby GripTight Mount XL is opgebouwd uit hoogwaardig kunststof en metaal en heeft dezelfde kwaliteit als de bekende Joby Gorillapod ministatieven. Een ideale oplossing voor iedereen die onderweg zijn smartphone wil gebruiken en toch zijn handen vrij wil hebben.

Aanvullende Informatie

Gewicht 1
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.