Babyalbum Pirat 2

Product Overzicht

Op de kaft van het babyalbum staat een illustratie van een kind dat zich heeft verkleed als piraat met hoed en ooglapje.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
OF
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/a/walther-babyalbum-pirat-2.jpg
    Babyalbum Pirat 2

Details

Het Walther FA-268-2 Piraat Kinderalbum is een leuk fotoboekje voor de foto's van je kleine piraatje. Op de kaft staat een illustratie van een kind dat zich heeft verkleed als piraat met hoed en ooglapje.
Het fotoalbum is 28 bij 30,5 centimeter groot en heeft vijftig pagina's. Hierdoor is er veel ruimte voor het bewaren van de leukste herinneringen.
De bladzijden zijn gemaakt van zuurvrij fotokarton, wat extra lang mee gaat. Ook bevat het album pergamijn tussenbladen die je foto's beschermen tegen beschadigingen en verkleuringen.
De opbergmogelijkheid voor een cd of dvd zorgt ervoor dat je ook digitale foto's of juist leuke videobeelden uit de jeugd van je kleine kan bewaren. Zo maak je van het Piraat Kinderfotoboek van Walther een persoonlijk album waar jij en je kind later met veel plezier doorheen bladeren.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Kleur Wit
Soort Inplak album
Formaat 28x30,5 cm
Aantal foto's op 10x15 200
Aantal pagina's 50
Kleur fotobladen Wit
Geillustreerde pagina's Nee
Merk Walther
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.