Walther Trouwalbum Carta de Amor

Product Overzicht

Dit Trouwalbum heeft een kaft Dat aan de buitenkant schuin afloopt waardoor er aan de bovenkant en onderkant ruimte is voor namen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 44,95
OF
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/a/walther-trouwalbum-cartadeamor-uh-138.png
    Walther Trouwalbum Carta de Amor

Details

Het Walther UH-138 Carta de Amor Trouwalbum heeft een kaft Dat aan de buitenkant schuin afloopt waardoor er aan de bovenkant en onderkant ruimte is voor namen.
Het boek is 28 bij 30,5 centimeter groot en heeft vijftig witte bladzijden. De eerste twee pagina's zijn ook mooi geïllustreerd, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor een persoonlijke tekst. Schrijf hier bijvoorbeeld beide op waarom jullie met elkaar getrouwd zijn.
Omdat de rest van de pagina's helemaal leeg zijn, vul je deze naar jullie eigen voorkeuren. Maak bijvoorbeeld een grote afdruk van een professionele foto en vul de volgende bladzijde juist met een collage van gezellige feestkiekjes.
Het Trouwalbum van Walther heeft ook pergamijn tussenbladen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van je foto's behouden blijft. Zo blader je ook over vele jaren samen weer door een prachtig boek vol dierbare herinneringen.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Kleur Crème
Soort Inplak album
Formaat 28x30,5 cm
Aantal foto's op 10x15 184
Aantal pagina's 50
Kleur fotobladen Wit
Geillustreerde pagina's 2 pagina's
Merk Walther
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.