Walther Trouwalbum Harmony

Product Overzicht

Dit Trouwalbum heeft een kaft met een sierlijk patroon dat bestaat uit bloemen en vlinders. Er is een stuk ovaal uitgesneden met ruimte voor de namen. Aan dat ovaal zit een klein wit strikje.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 44,95
OF
  • https://www.isofoto.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/a/walther-trouwalbum-harmony-uh-144.jpg
    Walther Trouwalbum Harmony

Details

Het Walther UH-114 Harmony Trouwalbum heeft een kaft met een sierlijk patroon dat bestaat uit bloemen en vlinders. Er is een stuk ovaal uitgesneden met ruimte voor de namen. Aan dat ovaal zit een klein wit strikje.
Het boek is 28 bij 30,5 centimeter groot en heeft vijftig witte bladzijden. De eerste twee pagina's zijn ook mooi geïllustreerd, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor een persoonlijke tekst. Schrijf hier bijvoorbeeld beide op waarom jullie met elkaar getrouwd zijn.
Omdat de rest van de pagina's helemaal leeg zijn, vul je deze naar jullie eigen voorkeuren. Maak bijvoorbeeld een grote afdruk van een professionele foto en vul de volgende bladzijde juist met een collage van gezellige feestkiekjes.
Het Trouwalbum van Walther heeft ook pergamijn tussenbladen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van je foto's behouden blijft. Zo blader je ook over vele jaren samen weer door een prachtig boek vol dierbare herinneringen.

Aanvullende Informatie

Gewicht Nvt
Kleur Wit/Creme
Soort Inplak album
Formaat 28x30,5 cm
Aantal foto's op 10x15 184
Aantal pagina's 50
Kleur fotobladen Wit
Geillustreerde pagina's 2 pagina's
Merk Walther
Er zijn geen gerelateerde producten gevonden.