Kinderfotografie

Uw kindje is op elke leeftijd weer anders, laat een spontane of mooie portret foto vastleggen door een van onze fotografen. 

 

Voorbereiding

Voor jonge kinderen is een fotoshoot altijd extra spannend. Daarom is het slim om van te voren uit te leggen dat er foto’s gemaakt worden, wat ze dan kunnen verwachten en dat het natuurlijk alleen maar heel leuk is.

Om ze wat meer op hun gemak te laten voelen is het een goed idee om zijn of haar favoriete teddybeer of speelgoed mee te nemen. Dit geeft meteen een persoonlijke draai aan de foto en hierdoor zijn ze ook meteen minder met hun omgeving bezig.

Uiteraard kunt u als ouder ook een handje helpen om u kind aan het lachen te maken, u kunt leuke grapjes te maken of bijvoorbeeld gekke bekken te trekken.

 

Kledingadvies

Kleed uw kindje van te voren alvast aan in de mooiste kleertjes.  Kies een beetje voor neutralen kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd, vooral als u met meerdere personen foto’s komt maken.

Kies liever niet voor kleding met drukke printjes, grote afdrukken of fluorescerende kleuren dit trekt de aandacht juist weg van uw kindje.

Trek liever ook niet al te donkere kleding aan, hier valt soms alle detail in weg.

Verder, wees voorbereid! Neem bijvoorbeeld extra luiers en reservekleding mee.

 

Na de fotoshoot

Nadat er diverse foto’s van u gemaakt zijn in onze studio, kunt u samen met de fotograaf de foto’s bekijken en selecteren.