PASFOTO’S KLAAR TERWIJL U WACHT !

OFFICIELE PASFOTO’S

IsoFoto Pasfoto-Service

U hoeft voor pasfoto's geen afspraak te maken. U kunt gewoon tijdens onze openingstijden binnenlopen !


ISO FOTO is erkend RDW-pasfotofotograaf !

Sinds 1 augustus 2021 behoort Almere tot de gemeenten waarbij u de mogelijkheid wordt geboden uw rijbewijs digitaal te verlengen. U hoeft dan alleen nog naar het gemeentehuis om uw rijbewijs op te halen. In de praktijk betekent dit dat u sneller in het bezit bent van uw nieuwe rijbewijs. Het is uw keuze om hier gebruik van te maken. Hoe werkt het? Klik op de link https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/het-rijbewijs/rijbewijs-aanvragen/rijbewijs-verlengen 

In het kort : U laat bij ons de pasfoto maken en neemt uw huidige rijbewijs mee. Wij uploaden de foto naar het RDW en weten binnen een minuut of de foto is goedgekeurd. U plaatst een handtekening die op het rijbewijs komt te staan. U krijgt via de e-mail een bevestiging van ontvangst met verdere instructies. Als uw rijbewijs klaar is krijgt u een e-mail dat u deze bij de gemeente kunt ophalen. Let op! U betaalt de kosten van het rijbewijs met ideal aan het RDW. U heeft de DigiD-app op uw telefoon staan en uw telefoon is een android smartphone van af versie 6 of een iphone vanaf versie 7 met IOS 13 of hoger.

De pasfotokosten van deze aanvraag bedragen € 19,95. U krijgt hierbij ook een setje van 4 pasfoto's, voor het geval de aanvraag om welke reden dan ook toch via de gemeente moet gaan. Wilt u zelf de foto ook digitaal hebben is er een meerprijs van € 3,00

 

De pasfoto-eisen

Het maken van pasfoto’s voor officiële Nederlandse documenten voldoet aan zeer strikte eisen. In Nederland worden paspoorten en identiteitskaarten voorzien van een RF-ID chip waarin gezichtskenmerken zijn vastgelegd en ook 2 vingerafdrukken. Dit wordt ook wel biometrische pasfoto’s genoemd. Sinds 1 oktober 2006 gelden deze eisen ook al voor het maken van pasfoto’s op het nieuwe rijbewijs.

Er zijn dan ook verschillende regeltjes waar de officiële pasfoto aan moet voldoen. Gelukkig zijn die regeltjes voor ons automatisme geworden omdat we dagelijkse vele pasfoto’s maken. U hoeft zich geen zorgen te maken wat wel of niet is toegestaan. Wilt u toch op de hoogte zijn van de regels, kijk dan gerust even op het matrix model 2021.

Een setje pasfoto’s die voldoet aan de eisen voor een Nederlands officieel document kost 14,95 euro. Een 2e setje en/of een vergroting van uw pasfoto zijn verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief. Wilt u de pasfoto via e-mail toegestuurd krijgen? Geen probleem.

Nadat u de pasfoto op een scherm heeft bekeken en tevreden bent over het resultaat drukken we de foto af. Mocht ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we treffen de foto toch afgekeurd worden dan wordt deze uiteraard zonder discussie en kosten overgemaakt. Wanneer de foto wordt afgekeurd ontvangt u van de officiële instantie een formulier waar de reden op staat vermeldt.

En als u vindt dat u niet ‘vrolijk’ genoeg op de foto staat, maken we desgevraagd een ‘leuke’ foto als tweede setje.

Qua kleding is het het beste om donkere kleding te dragen. De foto moet tegen een lichte achtergrond gemaakt worden en met donkere bovenkleding heeft u de meeste kans dat de foto zonder problemen door de keuring komt.

Pasfoto’s voor buitenlandse documenten

Pasfoto’s voor buitenlandse documenten is ook geen probleem. Amerikaans, Canadees, Grieks paspoort, visa voor India, de voorwaarden zijn bij ons allemaal bekend. Ander formaat, andere achtergrond, we zijn op de hoogte.

Pasfoto’s voor baby’s en kinderen tot 6 jaar

Pasfoto’s voor baby’s en kleine kinderen. Deze groep vraagt een afwijkende benadering en de overheid stelt hier minimum vereisten voor. Ook hier is ISO Foto zeer ervaren in om uw kind, hoe jong dan ook, op juiste wijze op een pasfoto te krijgen.

 

Mocht het zo zijn dat de pasfoto door een officiele instantie wordt afgekeurd dan maken wij de pasfoto gratis over.

 

Pasfoto’s voor bedrijven

Bedrijven en sportbonden kunnen via hun organisatie werknemers en sportleden vragen een pasfoto te laten maken bij een erkend pasfotoadres. Wij maken o.a. de foto’s voor bedrijfspassen van KPN, CapGemini en Getronics.

 

 

PROFIELFOTO’S

Het maken van profielfoto doen we in onze fotostudio. Wel even (telefonisch) een afspraak maken. Ideaal om een professionele foto te laten maken voor uw sollicitatie of op uw profielpagina van uw favoriete social media. We maken meerdere foto's waarvan U de beste kunt uitzoeken. Kosten zijn € 29,95. Wilt u een extra foto dan is de meerprijs € 10,00. Nadat we de foto(s) hebben bewerkt sturen wij het digitale resultaat naar U toe. 

zie ook: https://www.profielfotomaken.nl/fotostudio/iso-foto-profielfoto-almere/