PASFOTO’S KLAAR TERWIJL U WACHT !

OFFICIELE PASFOTO’S

IsoFoto Pasfoto-ServiceHet maken van pasfoto’s voor officiële Nederlandse documenten voldoet aan zeer strikte eisen. In Nederland worden paspoorten en identiteitskaarten voorzien van een RF-ID chip waarin gezichtskenmerken zijn vastgelegd en ook 2 vingerafdrukken. Dit wordt ook wel biometrische pasfoto’s genoemd. Sinds 1 oktober 2006 gelden deze eisen ook al voor het maken van pasfoto’s op het nieuwe rijbewijs.

Er zijn dan ook verschillende regeltjes waar de officiële pasfoto aan moet voldoen. Gelukkig zijn die regeltjes voor ons automatisme geworden omdat we dagelijkse vele pasfoto’s maken. U hoeft zich geen zorgen te maken wat wel of niet is toegestaan. Wilt u toch op de hoogte zijn van de regels, kijk dan gerust even op het matrix model 2007.

Een setje pasfoto’s die voldoet aan de eisen voor een Nederlands officieel document kost 13,95 euro. Een 2e setje en/of een vergroting van uw pasfoto zijn verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief. Wilt u de pasfoto via e-mail toegestuurd krijgen? Geen probleem.

Nadat u de pasfoto op een scherm heeft bekeken en tevreden bent over het resultaat drukken we de foto af. Mocht ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we treffen de foto toch afgekeurd worden dan wordt deze uiteraard zonder discussie en kosten overgemaakt. Wanneer de foto wordt afgekeurd ontvangt u van de officiële instantie een formulier waar de reden op staat vermeldt.

En als u vindt dat u niet ‘vrolijk’ genoeg op de foto staat, maken we desgevraagd een ‘leuke’ foto als tweede setje.

Pasfoto’s voor buitenlandse documenten

Pasfoto’s voor buitenlandse documenten is ook geen probleem. Amerikaans, Canadees, Grieks paspoort, visa voor India, de voorwaarden zijn bij ons allemaal bekend. Ander formaat, andere achtergrond, we zijn op de hoogte.

Pasfoto’s voor baby’s en kinderen tot 6 jaar

Pasfoto’s voor baby’s en kleine kinderen. Deze groep vraagt een afwijkende benadering en de overheid stelt hier minimum vereisten voor. Ook hier is ISO Foto zeer ervaren in om uw kind, hoe jong dan ook, op juiste wijze op een pasfoto te krijgen.

Pasfoto’s voor bedrijven

Bedrijven en sportbonden kunnen via hun organisatie werknemers en sportleden vragen een pasfoto te laten maken bij een erkend pasfotoadres. Wij maken o.a. de foto’s voor bedrijfspassen van KPN, CapGemini en Getronics.

 

 

PROFIELFOTO’S

Het maken van profielfoto doen we in onze fotostudio. Ook hier kunt u zonder afspraak voor binnenlopen. Ideaal om een professionele foto te laten maken voor uw sollicitatie of op uw profielpagina van uw favoriete social media. We maken meerdere foto's waarvan U de beste kunt uitzoeken. Kosten zijn € 29,95. Wilt u een extra foto dan is de meerprijs € 10,00. Nadat we de foto(s) hebben bewerkt sturen wij het digitale resultaat naar U toe. 

zie ook: https://www.profielfotomaken.nl/fotostudio/iso-foto-profielfoto-almere/