Trouwreportages

Exclusieve reportages zijn spontaan, verrassend en origineel, niet te geposeerd en met albums van topkwaliteit!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Bij het plannen van deze bijzondere dag kunnen jullie wel een steuntje in de rug gebruiken. Er van verzekerd zijn dat de bruidsfotografie in goede handen is, is een belangrijke stap. Jullie bruiloft is een speciaal moment een magische gebeurtenis die jullie willen koesteren voor de rest van het leven. Professioneel en perfect vastgelegd. In overleg en geheel naar eigen wens.

 

Wij beschouwen elke bruidsreportage als uniek. Een unieke bruidsreportage is spontaan, verrassend en origineel. Bruidsreportages worden geheel naar eigen wens gemaakt met ruime keuze uit albums, foto’s digitaal ontvangen, nabestellingen en afdrukken op bijvoorbeeld canvas of acryl.

 

Een professionele bruidsreportage moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij trouwdagreportages aan die geheel op de wensen en eisen van het aanstaande bruidspaar zijn afgestemd en toch betaalbaar zijn. Er is al een bruidsreportage vanaf 650 euro inclusief btw.

 

Om goed voorbereid te zijn spreekt onze fotografe graag van te voren met u af om te kijken of het klikt en om door te spreken wat de wensen voor de fotografie precies zijn, zodat deze geweldige dag op een prachtige manier vast gelegd kan worden. Na aanleiding van deze vrijblijvende ontmoeting sturen wij dan een ‘prijsopgave op maat’.

 

U kunt bij ons in de winkel ook een demo-album inzien met een collectie van onze eerdere gemaakte trouwreportages.